Äntligen semester!

Ja äntligen har vi semester. Och detta i Dubai till på köpet! Har ju aldrig varit i mellanöstern tidigare. Fast Dubai kanske inte är så representativt... Damn, det är helt sjukt här. Lyx lyx lyx överallt. Massor av shopping malls (det går ju inte att göra så mkt annat än att vara inne o shoppa när det är typ 50 grader ute) och det är riktigt farligt för pengarna tickar iväg så fort. Taxi eller bil med AC vart man än ska. Skyskrapor och lyx som sagt. Och indier och filipinskor som städar golven, klipper hår och står i affärerna.... Typ. Dubai i ett nötskal. Men vi har det riktigt bra! Bor hos Pouyas syrra med pojkvän, jättegulliga. God mat har vi ätit.  Men dyr. Jag säger bara Buddha bar.... och annat fint som jag ska länka till senare. Imorn ska vi iväg till nån semesterort i nån annan emirat. Ska ta och skriva i resedagboken sen som sagt och lägga ut lite bilder där sen. Vi köpte nämligen en digitalkamera idag! =)

Kommentarer
Postat av: Natha

ojoj värsta lyx semestern!!:) Hoppas ni mår bra, hälsa Pouya så jättemycket!

Postat av: Mathilda

Naej vad flodt! låter riktigt grymt ju :D Och kamera o grejer hihi äntligen ska bli kul o se massa fina kort sen :) Hälsa Pouya o hans syster så mkt. Vi höres! Pussar o kramar...

2007-08-24 @ 16:15:28
URL: http://bulleens.blogg.se
Postat av: FashionWay

Du är välkommen att bli medlem i www.FashionWay.se

2007-08-24 @ 21:18:07
URL: http://www.FashionWay.se
Postat av: jossan

Hallå Em!! Gött att höra att du mår toppen i dubai..blir lite avis av värmen och solen, även om 50 grader kankse inte är bästa temperaturen för att ligga o sola, puh. vi får höras av snart igen, tänkte på röda korset, när det börjar osv. kram!

2007-08-27 @ 20:43:07
URL: http://osofin.blogg.se
Postat av: Pethra

Va härligt det låter! (förutom 50 grader, uh). Ha det så roligt och ta hand om varandra. :)

2007-08-28 @ 09:09:35
URL: http://pethra.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback