Lite bättre

Känner att jag varit väldigt negativ på sistone. Har väl med all stress att göra och jag har varit så himla trött. Det känns i alla fall lite bättre nu.

I onsdags fick jag en mentor via ett mentorskapsprojekt som duktiga Cajsa startat upp. Fick ett positivt första intryck av min mentor, så jag tror det blir bra det här. Vi ska träffas första gången på riktigt den 18 december.

Igår satt vi dessutom tillsammans hela förmiddagen med gruppen och gick igenom massa grejer. Brainstorming typ, så känns lite bättre angående det också, även om det fortfarande är fruktansvärt mycket som ska hinnas innan seminariet om en vecka.

Det mest positiva igår var i alla fall mötet om Moçambique. Pratade i nästan två timmar. Datumen är i princip spikade. Anders gick igenom förslagen de gett till deras kontakter där nere på vad som kan vara tänkbara ämnen för våra arbeten. Det görs ju i samarbete med dem för att de ska ha användning av våra studier i sitt utvecklingsarbete i Nampalaprovinsen, så de ska titta de ämnena och kanske komma med förlag på annat. Alla ämnen verkar jättespännande. Pratades om massa prakiska saker också. Resan dit, att man har en vecka innan på sig för att ev resa på egen hand (åh jag vill till Sydafrika, det måste funka!), boende, hur man ska klä sig och allt möjligt sånt. Kom fram till att jag måste shoppa. Neutrala bekväma skor (inga addidas/nike som man blir rånad på i Maputo och inga sandaler för då kan sandlopporna krypa under naglarna på en...) och massa t-shirts eller liknande. Jag går ju typ bara i linne på sommaren, men det går inte för sig när man ska arbeta professionellt... Ja, massor var det vi tog upp så nu är jag väldigt motiverad. Och det gör ju att man blir motiverad till det andra också liksom, för man ser ett mål nånstans där framme...

Nu ska jag läsa lite mer innan det är dags för lunch.

Kommentarer
Postat av: Pethra

Åh va spännande det låter med mocambique! Lite avis blir jag. ;) Kommer du hem till tuna över julen?

Postat av: Pethra

Ja det vore toppen med en dejt, verkligen! Jag har inte speciellt mycket inplanerat efter jul så. :)

2007-12-07 @ 14:59:12
URL: http://nanoliten.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback