Uppsatsprocessen

Det började så här, i lugn och ro på bibblan...


Fortsatte sedan i tomma klassrum i skolan.
Här är vi fortfarande relativt pigga och glada.


Några timmar senare såg det ut så här...Matpaus kl 3 på natten. Här var vi mindre pigga måste jag säga.Bilder från morgonen därpå går inte ens att få tag på. Trötta och hålhögda gick vi hem och sov. Inga bilder finns heller att tillgå på våra trötta kompisar som tappade 9 sidor analys samma morgon och som därför fick dispans och fortsatte utan sömn ytterligare nätter eller det andra gänget som också satt en natt till.

Själva processen fortsatte i alla fall med presentationer, utfrågningar, expertpaneler och plenardebatt.Tadaaaaa! Uppsatsen färdigopponerad, bara lite kompletteringar att fixa till nästa vecka.


Och det hela avslutades i riktigt festlig anda. Till en början ute vid Anders&Gunillas torp.Och fortsatte sedan hemma hos Angelica nummer två som kommit hem från Zanzibar.


För att avslutas på Loft.


Det har varit en intensiv, jobbig, tung tid de senaste veckorna, men samtidigt alldeles fantastiskt underbart roligt. Så här kul har det aldrig varit att skriva uppsats. Och vilken uppsatspartner jag haft. Och vilka tjejer man haft att bolla alla tankar med och ta roliga breaks med, med allt ifrån glass till dance moves som anledningar. Kan inte fatta att allt är slut nu...

Muito obrigada!Kommentarer
Postat av: Pethra

Oj, är du färdig med din utbildning nu? Klart vi kan ses nästa vecka! :) Vilken dag passar dig?

2008-06-16 @ 07:47:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback